publiciteit


Heeft u als bedrijf, als kunstenaar of kunstenaarsgroep een expositie georganiseerd en heeft u hulp nodig bij de publiciteit hiervan? Dan kunt u Expo Enzo hiervoor inhuren.
Zij kan een mooie uitnodiging voor de expositie maken en deze voor u laten drukken op een flyer en/of poster. Ook het schrijven van een persbericht over de expositie en het contact met de pers kunt u overlaten aan Expo Enzo.

Bent u op zoek naar een spreker voor de opening van een expositie? Expo Enzo helpt u bij het vinden van een geschikte spreker.

Wilt u als kunstenaar (of kunstenaarsgroep) een mooie website met foto’s van uw kunstwerken? Expo Enzo bespreekt graag uw wensen en de mogelijkheden en zend u daarna een vrijblijvende offerte. Wilt u de website daarna zelf bij gaan houden? Dat kan, u ontvangt van Expo Enzo een reader met stap voor stap uitgelegd hoe de website is bij te houden. Natuurlijk legt zij u ook persoonlijk uit hoe het werkt.

Ook voor het ontwerpen van een uniek visitekaartje, (kunst) ansichtkaarten en/of ander drukwerk kunt u Expo Enzo benaderen.