voor kunstenaars

Als kunstenaar moet u doen waar u goed in bent: het creëren van mooie dingen. Er komt echter een moment dat u naar buiten wilt treden met uw werk en de werken wilt exposeren. Bij een expositie komt veel organisatie kijken en als u gaat exposeren, wilt u dat natuurlijk op een goede manier doen. U wilt dat uw werk goed uitkomt tijdens de expositie en dat het verhaal erachter wordt overgebracht op de toeschouwer.

Bent u een beginnend kunstenaar en wilt u hierbij professionele hulp? Dan kunt u Expo Enzo inhuren voor individuele begeleiding voorafgaand aan een exposite en/of tijdens de opbouw van een expositie. Ook zou u in groepsverband kunnen deelnemen aan de cursus ‘Represent; het presenteren en exposeren van eigen werk’. Klik hier voor meer informatie over de cursus.

Bent u een (semi-)professioneel kunstenaar en wilt u zich alleen maar bezighouden met het maken van kunst? Dan kunt u de organisatie van uw exposities volledig uitbesteden aan Expo Enzo.

Kunstenaars die geïnteresseerd zijn in exposeren kunnen zich tevens aanmelden bij Expo Enzo, om opgenomen te worden in het kunstenaarsbestand. Bij aanvraag van een bedrijf voor een expositie zal Expo Enzo geschikte kunstenaars uit de database benaderen.

Daphne Bos, de persoon achter Expo Enzo, heeft jaren werkervaring in de begeleiding van kunstenaars met een beperking. Voor deze groep kunstenaars biedt zij individuele begeleiding aan huis, in de vorm van kunstcoaching. Daarbij kan zij hen begeleiden naar een eenmalige expositie, naar regelmatig exposeren en/of (semi-)professioneel kunstenaarschap.