Schilderijen Piet Buijsman bij huisartsenpraktijk Kaap Hoorn 2021

Op dit moment zijn de kunstwerken van Piet Buijsman 1952 – † 2020 te bezichtigen in een expositie bij huisartsenpraktijk Kaap Hoorn. Het maken van de werkstukken met intense kleuren en losse schilders toets waren Piet zijn levenslust. De werken zijn te bezichtigen t/m december 2021 op werkdagen tussen 16.00 en 17.00 uur.

 

Piet schilderde voornamelijk landschappen in olieverf met een vlotte losse toets. Meestal met intense kleuren wat op zijn werk goed tot uiting komt. Zijn werk geeft een overtuigende indruk van licht en donker. Piet haalde zijn inspiratie uit het werk van ‘Van Gogh’. Ook de Bergense  school sprak hem erg aan. Piet schilderde de impressies op zijn eigen wijze, impressionistisch met een knipoog naar het  expressionisme. Dit had te maken met zijn liefde voor de natuur.

 

De werken zijn te bezichtigen bij Huisartsenpraktijk Kaap Hoorn. Adres: Kaap Hoorn 1, 1624 HN, Hoorn. Te bezichtigen op werkdagen tussen 16.00 en 17.00 uur met maximaal 4 personen tegelijk. Voor meer informatie over de werkstukken of bij interesse kunt u contact opnemen met Els Buijsman: 0228-515519.