Cursus ‘Represent’

Cursus-Represent-nieuws

REPRESENT: CURSUS PRESENTEREN & EXPOSEREN

Deze cursus wordt aangeboden onder onderstaande voorwaarden bij ‘De Blauwe Schuit’. Heb je interesse in deze cursus laat het mij of ‘De Blauwe Schuit’ dan weten dan kunnen we bij voldoende animo een cursusreeks inplannen.

Docent: Daphne Bos
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Vereiste Ervaring: In bezit van eigen werk
Tijd: Donderdagavond 19.30 tot 21.00 uur
Start op: 30-03-2017
Aantal lessen: 8
Kosten: € 89
Extra: Sluit af met expositie van deelnemers!

Je eigen werk exposeren, hoe doe je dat? En hoe doe je dat op een goede en boeiende manier. Daphne Bos geeft je de tools die nodig zijn voor een geslaagde expositie. Zij ondersteunt je bij het presenteren en exposeren van je eigen werk en helpt je bij de vragen: Welk werk laat je zien? Hoe zorg je ervoor dat het verhaal dat je als ‘kunstenaar’ wilt vertellen wordt overgebracht? Hoe zorg je dat je werk wordt opgemerkt en wordt verkocht? In de 8 bijeenkomsten leer het je antwoord op deze en andere vragen door middel van praktijkvoorbeelden, oefeningen en persoonlijke begeleiding. Je gaat op zoek naar hoe jouw werk het best tot zijn recht komt. Daphne Bos heeft veel ervaring met het inrichten van exposities en winkelstyling en is verantwoordelijk voor de inrichting van de exposities bij De Blauwe Schuit.

De cursus wordt afgesloten met een expositie van werken van de deelnemende cursisten in De Blauwe Schuit. Tussen de bijeenkomsten door zal een optionele excursie naar een museum of expositie worden gepland. Eventuele kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

De lesdagen in het voorjaar zijn: 30 maart, 6 en 20 april, 4, 11 en 25 mei en 1 juni. Tijdens de 8e les wordt de expositie ingericht bij De Blauwe Schuit. Deze les zal in overleg gepland worden en vind eind juni of begin september plaats.

Deze cursus gaat helaas niet door. Binnenkort verschijnt een nieuwe start datum voor de cursus op deze pagina.

Kijk op de pagina van De Blauwe Schuit voor meer informatie. 
http://www.blauweschuit.nl/product/represent-cursus-presenteren-exposeren/