Uitnodiging en pr voor Expositie Blauwe Schuit

Voor de Blauwe Schuit deed ik de pr voor de tentoonstelling in de Bonifaciuskerk en maakt ik een mooie uitnodiging.

Beeldhouwers De Blauwe Schuit exposeren in de Bonifaciuskerk

Van 24 juni t/m 14 juli exposeren 26 cursisten van beeldhouw-docent Aart Prins in de Bonifaciuskerk in Medemblik. De beeldhouwencursussen worden gegeven bij De Blauwe Schuit. De opening van de tentoonstelling is op zondag 25 juni om 14.00 uur door Yannick Nijsingh, bestuurslid van De Blauwe Schuit. De opening wordt muzikaal begeleid door Imke Dalenberg.

De Blauwe Schuit is het centrum voor kunst, cultuur en creativiteit in West-Friesland. Zij bieden cursussen en workshops aan voor zowel particulieren als bedrijven en onderwijs, op elk niveau en binnen elke discipline. Aart Prins geeft al 17 jaar les bij De Blauwe Schuit en zijn passie voor beeldhouwen geeft hij door aan zijn cursisten. Alle cursisten die hun werk exposeren zijn individueel begeleid door hem. In de tentoonstelling is werk te zien van zowel gevorderde als beginnende beeldhouwers. Sommige al vanaf dag één cursisten van Aart. Er is gewerkt met alle steensoorten: van speksteen tot marmer, maar ook in hout. Er is gewerkt aan de hand van een kleischets, intuïtief en in dialoog met de steen. De beelden zijn figuratief en abstract, organisch en kubistisch, allemaal uniek en heel divers.

De tentoonstelling is de bezichtigen van 24 juni t/m 14 juli. Dagelijks geopend van 13.00 – 16.00 uur. Locatie: Bonifaciuskerk, Kerkplein 9, 1671 CR Medemblik Meer informatie over De Blauwe Schuit, het cursusaanbod en de docenten vindt u op www.blauweschuit.nl

De Blauwe Schuit | Vredehofstraat 7a | 1624 XG Hoorn| Telefoon 0229-213962

Bericht is geplaatst:

http://www.rodi.nl/widgets/1704-medemblik/nieuws/1416858-beeldhouwers-de-blauwe-schuit-exposeren-in-bonifaciuskerk

Expositie ‘Blauwe Schuit’ in Bonifaciuskerk Medemblik