Expositie Bonifaciuskerk

Van 15 juni t/m 5 juli 2019 exposeert kunst- en cultuurcentrum De Blauwe Schuit in de Bonifaciuskerk in Medemblik. Daar laten zij zien wat zij aan talent en diversiteit in huis hebben. In de expositie ziet u dan ook schilderijen, keramiek, beeldhouwwerken en fotografie.

De Blauwe Schuit is het centrum voor kunst, cultuur en creativiteit in West-Friesland, gevestigd aan de Vredehofstraatin Hoorn. Zij bieden cursussen en workshops aan voor zowel particulieren als bedrijven en het onderwijs, op elk niveau en binnen elke discipline. Het aanbod bij De Blauwe Schuit is heel divers, wat is terug te zien in de tentoonstelling in de Bonifaciuskerk. Verschillende cursisten van het centrum exposeren hun gemaakte werkstukken. In de expositie vindt u schilderijen met het thema ‘onderwaterwereld’, foto’s gemaakt door de fotowerkgroep en een diversiteit aan beeldhouwwerken. Zo vindt u in de tentoonstelling keramieken beelden, maar ook beelden gehouwen in verschillende soorten steen. Zeer uniek zijn de felgekleurde beelden gemaakt met gips en Paverpol.

De expositie is dagelijks geopend van 13.30 – 16.30 uur. Adres: Kerkplein 9, 1671 CR Medemblik, de ingang van de kerk vindt u aan de Breedstraat.

Meer informatie over De Blauwe Schuit en het cursusaanbod vindt u op www.blauweschuit.nl

Filmpje